Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Završen projekt

Akcijski plan za upravljanje posjetiteljima

Ružica grad
Foto: Kristijan Toplak

Veleučilište u Virovitici izradilo je Akcijski plan za upravljanje posjetiteljima u sklopu projekta "Uređenje Turističko-rekreativnog centra Jezero-Hercegovac-Ružica grad". Tijekom njegove izrade utvrđeno je i ocijenjeno stanje glavnih elemenata razvoja tematskog područja.

Akcijski plan je predan Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije. Postizanjem njegovih ciljeva doprinijet će se dugoročnoj održivosti investicije kroz aktivnosti kojima će se optimizirati korištenje i očuvanje tematskog područja.

Igor Andrović virovitičko-podravska županija "Sigurna, zelena i čista, mjesto ugodnog življenja – to je VPŽ" SREDSTVA su odobrena centrima, gradovima i županiji za projekte i tehničku dokumentaciju Uručeni ugovori Odobreno sufinanciranje 18 projekata s područja VPŽ-a VPŽ je jedna od najbrže rastućih županija po turističkom prometu, rekao je Staničić virovitičko-podravska županija Za infrastrukturne turističke projekte dosad povučeno 450 milijuna kuna