Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
za dan grada čazme

Besplatne projekcije filmova pod zvjezdanim nebom

Foto: Grad Čazma
U filmovima pod nebom moći će uživati svi, i odrasli i najmlađi jer su pripremljene projekcije za sve uzraste

Nakon senzacionalne prošlogodišnje proslave Dana grada Čazme, ove godine ona će se održati u nešto mirnijem izdanju. Proslava je inače središnji dio programa “Ljeto u Čazmi” i traje čitav srpanj.

veliki pothvati u čazmi Park Arboretum pri kraju, traju radovi na Gradini

Ove godine, uslijed situacije uzrokovane koronavirusom, Dane grada Čazme obilježit će mirnije, ali svejedno zabavno. Naime, ukazala im se prilika za jedan novi sadržaj, popularan diljem svijeta, koji će Čazmancima omogućiti da neke od najboljih svjetskih filmova pogledaju pod zvjezdanim nebom.

Dobra vijest je da Grad Čazma, inicijator i organizator, neće naplaćivati ulaznice. Projekcija filma održat će se sredinom srpnja na lokaciji budućeg biološkog bazena, u središtu Čazme.

Posjetitelji će uživati u filmu na otvorenom, uz svoje omiljene dekice i grickalice, naravno, uz sve potrebne epidemiološke mjere.

Čazma na Dva parkirališna mjesta U Čazmi postavljena punionica za električna vozila

Na Facebook stranici Grada Čazme ponuđen je izbor filmova koji će se moći pogledati, a riječ je o jednom animiranom i jednom igranom filmu za odrasle. Animirani filmovi su sinkronizirani pa će i najmlađi moći uživati. 

Za svoj film možete glasati ovdje.