Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Advent

Bjelovarsko kazalište u Vukovaru

Članovi Bjelovarskog kazališta
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Kroz razne kreativne radionice, predstave za djecu, glazbeni, plesni i folklorni program djeca su se družila i tako su nastala velika prijateljstva Vukovaraca, Bjelovarčana i djece širom Lijepe Naše

Ovogodišnja manifestacija Advent u Vukovaru pod nazivom „SVI ZAJEDNO za radost Božića u Vukovaru“ bila je drugačija od dosadašnjih jer program je bio posvećen djeci. Manifestaciju su organizirali Turistička zajednica Vukovar i Grad Vukovar u suradnji s Organizatorima bez granica.

gradonačelnik zadovoljan Uspješna godina Grada Bjelovara u kandidiranju na EU fondove

Tako je osmišljen sadržajno bogat program koji je imao za cilj uključiti djecu iz svih hrvatskih gradova i općina prijatelja djece, od krajnjeg juga Dalmacije do krajnjeg istoka Slavonije i Srijema.

Manifestaciji se odazvao i Grad Bjelovar, prijatelj djece, u suradnji s Bjelovarskim kazalištem. Kroz razne kreativne radionice, predstave za djecu, glazbeni, plesni i folklorni program djeca su se družila i tako su nastala velika prijateljstva Vukovaraca, Bjelovarčana i djece širom Lijepe Naše.

Stipendija za 33 studenta po 800 kn mjesečno 'Živim kao podstanar u Zagrebu i svaka kuna studentu podstanaru dobro dođe' bolji uvjeti za djecu i roditelje U Gudovcu novi vrtić, a uvodi se i poslijepodnevna smjena