Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
"Glumina" napokon u vlasništvu Grada

Čazma kupila nekretnine za sportski kompleks

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Uz sportske terene Grad Čazma u dogovoru je s vlasnicom livade koja se nalazi odmah do sportskih terena uspio je dogovoriti kupnju za 150.000 kuna

Sportsko-rekreacijski kompleks "Glumina" vrijedan 1,289.000 kuna u rukama je Grada Čazme, objavio je gradonačelnik Dinko Pirak na 14. sjednici Gradskog vijeća. Vijećnike je razveselio viješću o terenima koji su na 11. dražbi, koju je obavila stečajna upraviteljica Glumina banke, došli u vlasništvo Grada Čazme za 501.000 kuna.

Gradonačelnici Bjelovara i Čazme dogovorili suradnju o korištenju bjelovarskog hostela Od ovog ljeta i mali Čazmanci ljetovat će u Novom Vinodolskom za 120 kuna po danu

Uz sportske terene Grad Čazma u dogovoru je s vlasnicom livade koja se nalazi odmah do sportskih terena uspio je dogovoriti kupnju za 150.000 kuna.

Riječ je o livadi koja se obično iznajmljivala za parkiralište kada su se na sportskim terenima događale veće manifestacije. Kako je rekao gradonačelnik Pirak, u Gradu su imali informacije da postoji interes drugih kupaca za sportske terene pa je odlučeno da se Grad javi na dražbu kako ova nekretnina ne bi došla u druge ruke.

– Također, ponuđena nam je i nekretnina u vlasništvu Helene Molnar Lipovac, čija je procijenjena vrijednost 248 tisuća kuna, a Grad ju je kupio za 150 tisuća kuna.

Prijam kod gradonačelnika Pirak: Svaki četvrti Čazmanac je vatrogasac

Tako su se stekli uvjeti da uz gradski stadion i teniske terene možemo voditi brigu o tim sportskim terenima.

Tako se možemo kandidirati prema nacionalnim ministarstvima, ali i prema fondovima EU.

Iz Čazme Nature isto ćemo nešto dobiti i tako ćemo imati jedan lijepi zaokruženi sportski kompleks kakav ima malo koji grad – rekao je gradonačelnik Pirak.

Radni sastanak Izmjena Urbanističkog plana zbog Čazma Nature