Izbornik
Naslovnica Županije
Oproštajna utakmica

Danijelu Pranjiću Povelja zahvalnosti VPŽ-a za pormociju županije i Orahovice

Povelja Danijelu Pranjiću za promociju županije
Foto: Kristijan Toplak

Uoči posljednje utakmice Danijela Pranjića, župan Igor Andrović uručio je tom proslavljenom hrvatskom reprezentativcu Povelju zahvalnosti Virovitičko-podravske županije za osobit doprinos i iznimne rezultate u razvoju sporta.

Andrović je zahvalio Pranjiću na svemu što je učinio za promociju Hrvatske, Virovitičko-podravske županije i Orahovice, pronoseći njihovo ime diljem svijeta. U Orahovici je, naime, održana humanitarna utakmica pred 2500 gledatelja, a sav prihod namijenjen je za Petra Špeha. Igrali su Ivica Olić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka, Vedran Runje i mnogi drugi. 

Sve zaljubljenike u folklor i kulturnu baštinu, ove godine, veselit će prezentacija narodnih nošnji i plesova skupina iz svih krajeva Republike Hrvatske Prezentacija narodnih nošnji i plesova Đakovački vezovi – simbol i duša grada u koji je uključena cijela zajednica Na području ujedinjenih lokalnih jedinica isporučuje se voda za ljudsku potrošnju od oko 4 milijuna kubnih metara godišnje Jaska, Samobor, Sveta Nedelja, Klinča Sela i Žumberak Petoro čelnika: Zajedno ćemo kvalitetnije upravljati vodom UGOVOR te sporazum o sufinanciranju Javne usluge prijevoza putnika u cestovnom prometu potpisani su proteklog tjedna u županijskoj vijećnici u Virovitici Javnolinijski prijevoz postati dostupan svima Prijevoz autobusom i do 90 posto jeftiniji, ovisno o zoni i kategoriji putnika