Izbornik
Naslovnica Županije Istarska
Promotivne cijene

Do kraja listopada Dani otvorenih vrata Nacionalnog parka Brijuni

NP Brijuni
Foto: Boris Ščitar/Vecernji list/PIXSELL
Po promotivnoj cijeni od 60 kn za odrasle i 30 kn za djecu (od 4-14 godina) u ponudi je izletnički program vlakićem uz stručno vodstvo

Počinje najiščekivaniji događaj ove jeseni: Dani otvorenih vrata Nacionalnog parka Brijuni koji traju od 23. do 31. listopada. Po promotivnoj cijeni od 60 kn za odrasle i 30 kn za djecu (od 4-14 godina) u ponudi je izletnički program vlakićem uz stručno vodstvo. Idealna je to prilika za prvi ili ponovni posjet Brijuna, parka očaravajuće prirodne ljepote i tragova ljudskog djelovanja kroz stoljeća. 

U ponudi je najam bicikala i elektromobila, dnevni izbor obroka, smještaj i polupansion po akcijskim cijenama te organizirani tematski obilasci edukacijsko-interpretacijskim centrom Kuća za brodice, poučnom stazom Zelenikovac, kulturno-povijesnim lokalitetima i prezentacija tradicionalne berbe maslina. Raznolikost izletničkih sadržaja, prigodna ugostiteljska ponuda i dobro vrijeme idealna su prilika za savršeni doživljaj Brijuna, priopćili su iz Nacionalnog parka Brijuni gdje možete saznati više informacija o Danima otvorenih vrata.