Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Zahvala za humanost

Dobrovoljni darivatelji krvi kod župana

darivatelji krvi
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima primio je dobrovoljne darivatelje krvi s područja Dubrovačko-neretvanske županije kako bi im čestitao Dan darivatelja krvi.

– Zahvaljujem vam i čestitam na svakom vašem humanom činu, svakoj darovanoj dozi koja spašava život. Vi ste uistinu heroji. Hvala vam i na svim akcijama i drago mi je čuti da je sve veći broj i mladih ljudi koji se odlučuju dobrovoljno darivati krv – kazao je župan Dobroslavić.

Prijemu je nazočila je i ravnateljica Crvenog križa Dubrovačko-neretvanske županije Tanja Medak, kao i predstavnici gradskih društava Crvenog križa. 

MEĐU PROJEKTIMA koji su završeni ili se provode župan Nikola Dobroslavić posebno je istaknuo novu školu u Cavtatu, komasaciju Konavoskog polja i brzu cesta od čvora Osojnik do Zračne luke Dubrovnik dubrovačko-neretvanska županija Župan na Danu Općine Konavle i potpisivanju ugovora za OŠ Cavtat Ovo najveće svjetsko natjecanje bit će izlučno za nastup na Svjetskim igrama koje se 2025. održavaju u Kini Dogodine u Metkoviću Svjetsko prvenstvo u kajak-kanu maratonu Ministarstvo zdravstva uvrstit će punkt pripravnosti u Korčuli u mrežu hitne medicine i sanitetskog prijevoza Zdravstvena zaštita Korčula u mreži hitne medicine