Izbornik
Naslovnica Županije Krapinsko-zagorska 16 pregleda
Krapina

Dodijeljenje majstorske diplome

Uručivanje diploma
Foto: Krapinsko-zagorska županija
Diplome je primilo 89 kandidatkinja i kandidata, koji su majstorski ispit položili u rujnu i prosincu 2017. godine te veljači i svibnju 2018. godine

U Krapini su dodijeljene majstorske diplome kandidatkinjama i kandidatima koji su položili majstorske ispite pri Obrtničkoj komori KZŽ, priopćili su iz Krapinsko-zagorske županije.

Svečana dodjela majstorskih diploma održana je na izložbenom prostoru 26. Zagorskog gospodarskog zbora. Diplome je primilo 89 kandidatkinja i kandidata, koji su majstorski ispit položili u rujnu i prosincu 2017. godine te veljači i svibnju 2018. godine. Diplome su im uručili zamjenik župana KZŽ Anđelko Ferek – Jambrek, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško.

Majstorski ispiti su državno priznati ispiti, a omogućuju samostalno otvaranje i vođenje obrta, vođenje obrta za drugog obrtnika te dobivanje dozvole (licence) za prijem naučnika na naukovanje. Zamjenik župana Anđelko Ferek - Jambrek, predsjednik HGK ŽK Krapina Josip Grilec i predsjednik OKKZŽ uručili su zahvalnice i ovogodišnjim izlagačima na ZGZ-u.

Zagorje ABECEDA prirode Zagorje abeceda prirode Malo drugačija škola: Staza kroz krošnje, hologrami, učionica na otvorenom Prvi Park znanosti u Hrvatskoj Župan Kolar u posjetu u Mokricama Već oko 2500 djece posjetilo Park znanosti