Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Skupština

Dolačkim vatrogascima stiže vozilo iz Tirola

Foto: radioorahovica.com
Predsjednik DVD-a Dolci Samir Božičević zahvalio je Gradu Orahovici i gradonačelnici Ani-Mariji Petin na pomoći prilikom iskopavanja odvodnih kanala

Protekla 2019. godina bila je operativno znatno zahtjevnija od prethodne, istaknuo je na godišnjoj izvještajnoj skupštini DVD-a Dolci njegov predsjednik Samir Božičević. Dolački vatrogasci lani su dobro surađivali sa Županijskom vatrogasnom zajednicom pa će tako jedno od 14 vatrogasnih vozila koje će donirati austrijska pokrajina Tirol završiti upravo u Dolcima, piše radioorahovica.com.

Rasadnik sportaša Orahovačke učenice igraju najbolji futsal u županiji

Božičević je zahvalio Gradu Orahovici i gradonačelnici Ani-Mariji Petin na pomoći prilikom iskopavanja odvodnih kanala te na dodatno odobrenim sredstvima za kupovinu opreme i odora.

Gradonačelnica je zahvalila svim vatrogascima koji dobrovoljno riskiraju svoje živote da bi spasili tuđu imovinu i živote, dodavši kako je Grad za vrijeme njezina mandata znatno povećao sredstva za razvoj vatrogastva. Na skupštini Pčelarske udruge “Pčelica”, koja okuplja 53 pčelara, istaknute su poticajne mjere u visini od 20 kuna po košnici, odnosno do maksimalnih 3000 kuna, koje su pčelari mogli ostvariti putem bespovratnih potpora Grada za unapređenje poljoprivredne proizvodnje. Prihvaćena je inicijativa da se započne proces prikupljanja arhivske građe za buduću monografiju.

Gradonačelnica Orahovice: Svaki naš sugrađanin ima pravo na dostojanstvenu zdravstvenu skrb

Redovite godišnje izvještajne skupštine proteklih je dana održalo i nekoliko sportskih udruga, među kojima i Škola nogometa Orahovica, NK DOŠK, Sportsko rekreacijsko društvo, ŠRU Šaran, STK Orahovica, Boćarski klub Doljani, Planinarsko društvo Orahovica i druge.