Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
djelatnici za Socijalnu samoposlugu

Donacija Gradske uprave građanima u potrebi

Foto: Grad Vukovar
U ime Grada prikupljanje donacija koordinirala je Ivana Arambašić

I ove godine djelatnici Gradske uprave Grada Vukovara organizirali su prikupljanje donacija namirnica i higijenskih potrepština za korisnike vukovarske Socijalne samoposluge koja djeluje u okviru Udruge Duga. Donacija je još vrednija kada se zna da su police Socijalne samoposluge tijekom epidemije koronavirusa ostale gotovo prazne.

Radovi na Otoku športova bit će gotovi i prije roka Poznato kultno mjesto u Vukovaru dobiva novi i uređeniji izgled

– Zalihe Socijalne samoposluge poslije koronavirusa još se nisu obnovile jer su najviše donacija primali od učeničkih i drugih posjeta Vukovaru, čega još uvijek nema. Ovisimo o donacijama onih ljudi koji se sjete i donesu nešto. Danas nas se sjetila Gradska uprava Grada Vukovara, naši stalni donatori – rekla je predsjednica Udruge Duga Tamara Mikulić.

Dodaje i da od samoga početka djelovanja Socijalne samoposluge imaju odličnu suradnju s Gradom Vukovarom i gradonačelnikom, koji podržavaju njihov rad, kao i s djelatnicima Gradske uprave koji sami prikupljaju donacije te se tako brinu za one najstarije i najpotrebitije u našem gradu.

Ispred Grada Vukovara prikupljanje donacija koordinirala je Ivana Arambašić, koja je rekla da su se djelatnici gradske uprave, a na inicijativu gradonačelnika Ivana Penave, još jednom odazvali prikupljanju donacija za rad Socijalne samoposluge.

veleučilište lavoslav ružička Natječaj za upis studenata Veliki interes za vukovarsko Veleučilište

– U dugogodišnjoj smo suradnji sa Socijalnom samoposlugom te kroz to osjećamo potrebe naših sugrađana. Već tradicionalno pet godina doniramo svatko koliko može, ali od srca. Grad Vukovar sufinancira projekte Udruge Duga te tako poboljšava i rad Socijalne samoposluge i pomaže našim sugrađanima – rekla je Arambašić.