Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Irski veleposlanik u Međimurju

Dowling: 'Dostigli ste vrlo visoke razvojne standarde'

storyeditor/2024-05-10/MZC.jpg
Foto: Međimurska županija IRSKI VELEPOSLANIK upoznao se i s Centrom znanja

– Čuo sam samo lijepe stvari o vašoj regiji, no kada je riječ o razvijenosti Međimurja, moja očekivanja su nadmašena – rekao je tijekom nastupnog posjeta Međimurskoj županiji veleposlanik Republike Irske Ruaidhri Mark Dowling koji je sa županom Matijom Posavcem, predsjednikom Skupštine Dragutinom Glavinom i gradonačelnicom Čakovca Ljerkom Cividini razgovarao o nizu tema.

– Posebno mi je drago što se veleposlanik upoznao s našim Centrom znanja koji predstavlja jedinstven primjer uspješne revitalizacije bivših vojnih objekata te njihova stavljanja u službu razvoja gospodarstva. Govorili smo i o našim obrazovnim potencijalima te kulturnoj baštini – rekao je župan Matija Posavec.

– U mnogim područjima dosegnuli ste vrlo visoke razvojne standarde – kazao je veleposlanik Dowling. 

 

storyeditor/2024-05-10/hrana_hartmann_B.jpg Nova sadnja kod tvornice Hartmann Samoodrživi voćnjaci: šire se "šume hrane" po Koprivnici storyeditor/2024-05-10/zelena_linija_1.png Cilj je otoke povezati s Dalmatinskom zagorom Zelena linija turiste vodi u obilazak ljepota Dalmatinske zagore storyeditor/2024-05-13/skupstina_-_Marusic.jpg Održana 23. sjednica Županijske skupštine Na aktualcu o vozilima, naknadama, ljekarni, kanalizaciji, Šaguljama...