Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Projekt „U igri i učenju zajedno” u Čazmi

Društveni dom postaje školska sportska dvorana

Foto: Grad Čazma
Ministarstvo regionalnog razvoja za ovaj je projekt u dva navrata izdvojilo ukupno 350.000 kuna, a vrijednost projekta je 800.000, ostatak će izdvojiti Grad Čazma

Nakon što je Grad Čazma domove u Dragancu i Milaševcu, uz pomoć sportskih udruga i pojedinaca, preuredio u sportske dvorane i opremio sportskom opremom, odlučili su se prijaviti i na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Programu održivog razvoja lokalne zajednice, dobio sredstva za rekonstrukciju društvenog doma u Grabovnici.

Čazma Ulica Alojza Vulinca dobiva novi asfalt

Naziv projekta je „U igri i učenju zajedno”, a ostvarena financijska potpora iznosi 200.000 kuna prošle godine i 150.000 kuna ove godine. Riječ je o obnovi društvenog doma u Grabovnici, koji će biti prilagođen za potrebe sportske dvorane Područne škole Grabovnica. Obnova obuhvaća obnovu krovišta, zamjenu stolarije, unutarnje uređenje, uvođenje centralnog grijanja i nabavu sportske opreme.

U tijeku je izrada vanjske ovojnice, odnosno fasade, i uređenje podova dok su ostali radovi i oprema nabavljeni zimus. Vrijednost projekta je 800.000 kuna, a razlika do punog iznosa financira se iz Proračuna Grada Čazme. Dom će koristiti polaznici PŠ Grabovnica za potrebe tjelesnog odgoja. Ovaj projekt proveden je uz financijski doprinos Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU. 

Dan Grada Čazme Projekt Natura donosi nove sadržaje u Čazmu Čazma Vatrogasci dobili novu opremu i ugovore o novcu