Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

Ulica Alojza Vulinca dobiva novi asfalt

Foto: Grad Čazma
Kako školska godina uskoro počinje, ova, gotovo najprometnija, ulica u Čazmi zablistat će u novom sjaju na radost svih stanovnika, a i brojnih učenika koji će uskoro krenuti ponovno u školske klupe

U tijeku je asfaltiranje Ulice Alojza Vulinca u Čazmi, inače, iznimno bitne čazmanske ulice s obzirom na to da vodi prema Osnovnoj školi Čazma.

Čazma Vatrogasci dobili novu opremu i ugovore o novcu

Valja napomenuti da je ovo jedan od koraka koji će služiti kao priprema za buduće ekokupalište koje će sa sobom donijeti i gradnju parkirališta i novih nogostupa te obnovu kolnika. Riječ je, naravno, o najvećem čazmanskom projektu "Čazma Natura" vrijednom 26 milijuna kuna koji bi mogao potpuno promijeniti turističku ponudu toga grada nabolje.

Pripremu, odnosno rekonstrukciju ulice provelo je gradsko komunalno poduzeće Grada Čazme Komunalije, dok radove financira Grad Čazma. Nakon što su završeni radovi na izmjeni vodovodne i kanalizacijske mreže te nakon što su obnovljeni nogostupi na red je došlo i asfaltiranje ove, lokalcima poznate školske ulice. Kako školska godina uskoro počinje, ova, gotovo najprometnija, ulica u Čazmi zablistat će u novom sjaju na radost svih stanovnika, a i brojnih učenika koji će uskoro krenuti ponovno u školske klupe. 

Dan Grada Čazme Projekt Natura donosi nove sadržaje u Čazmu Suradnja poljoprivrednika “Strojni prsten” doveo Slovence u Čazmu