Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Web-aplikacija

'e-Recepcija' će pomagati privatnim iznajmljivačima u vođenju posla

Biograd na Moru
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Turistička zajednica Biograda na Moru pokrenula je taj projekt kako bi se privatni smještaj bolje predstavio i punio

Radi motiviranja privatnih iznajmljivača i povećanja broja kvalitetnih privatnih smještajnih jedinica na području Biograda biogradska Turistička zajednica pružit će potporu razvoju privatnog smještaja u obliku web-aplikacije 'e-Recepcija' koja omogućuje privatnim iznajmljivačima poslovanje na jednome mjestu.

Kuća poduzetništva Prvi biogradski poduzetnički inkubator Kuća poduzetništva izgradit će se do ljeta 2019. godine

Aplikacija nudi booking kalendar, pregled i ispis rezervacija i popisa gostiju, ispis računa, prijave i odjave gostiju u e-Visitor sustav jednim klikom, besplatno fotografiranje apartmana kako bi privatni iznajmljivači dobili kvalitetne fotografije smještajnih objekata za prezentaciju i edukacije za sve domaćine u obiteljskom smještaju.

– Cilj projekta je pomoći privatnim iznajmljivačima u promocijskim aktivnostima, njihovoj boljoj prepoznatljivosti na tržištu i posebnim znanjima kako unaprijediti proizvod što će u konačnici pridonijeti boljom popunjenošću kapaciteta. Kako bi nas tržište prepoznalo kao kvalitetno odredište, važno je unaprijediti kvalitetu obiteljskog smještaja koja čini više od 60% smještajnih kapaciteta na području grada Biograda i jedan je od najvažnijih čimbenika turističkog proizvoda – rekla je o uvođenju aplikacije Ivana Kulaš, direktorica TZ Biograda na Moru. Turistička zajednica grada uvodi i program vjernosti za dugogodišnje goste. Gostima koji borave u gradu više od 15 godina dodijelit će zahvalnice i simbolično ih nagraditi.     

Gabrijela Žalac Na natječaju OŠ Valentina Klarina 
u Preku 400.000 kuna za sanaciju