Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Čamci za vatrogasce iz Ozlja

Flammifer isporučio pet čamaca vrijednih 750.000 kuna

1/9
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Napravljeni su od aluminija zbog čega su otporni na udarce, a imaju kapacitet primiti devet osoba ili 1300 kilograma tereta. Na poplavljenim područjima proteklih su se godina pokazali iznimno učinkovitima

Ozaljska tvrtka Flammifer napravila je i isporučila vatrogasne čamce koje je Hrvatska vatrogasna zajednica nabavila za potrebe pet županija. Čamce će dobiti vatrogasnih zajednica Varaždinske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije. 

ozalj Velikom hrvatskom zastavom na mostu obilježen Dan zajedništva

Ukupna im je vrijednost 750.000 kuna . Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković na primopredaji je rekao da je riječ o nastavku suradnje s tvrtkom koja je do sada isporučila već 13 čamaca vatrogasnim zajednicama diljem Hrvatske, te da riječ o čamcima koji su po kvalitetu u rangu europskih i svjetskih proizvoda. Čamci su dugi šest metara, a imaju motore od 30 i 50 KS.

Napravljeni su od aluminija zbog čega su otporni na udarce, a imaju kapacitet primiti devet osoba ili 1300 kilograma tereta. Na poplavljenim područjima proteklih su se godina pokazali iznimno učinkovitima. 

plaža more Na obali Kupe Kupalište u Ozlju i ovog će ljeta biti mjesto s puno dobre svirke, vježbanja, radionica