Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Gradonačelnica obišla pleterničke žurne službe

Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
Gradonačelnica je posjetila Javnu vatrogasnu postrojbu, a zatim i dežurni tim u ambulanti Zavoda za hitnu medicinu Požeškoslavonske županije

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić sa svojim je zamjenikom Domagojem Katićem nastavila tradiciju iz nekoliko prethodnih godina i u novogodišnjoj noći obišla žurne službe na gradskom području.

ODRŽANA SVEČANOST Prijam za brončane rukometašice

Najprije je posjetila Javnu vatrogasnu postrojbu, a zatim i dežurni tim u ambulanti Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije. Ondje ih je dočekao ravnatelj Fabijan Barišić, koji je istaknuo da hitna služba u Pleternici postoji tek četiri godine i da se njezino osnivanje pokazalo opravdanim s obzirom na to da je lani imala 850 intervencija, a 2019. godine čak tisuću.

Na kraju su gradonačelnica i njezin zamjenik pohodili i pleterničku policijsku postaju, gdje je Jozić radiovezom uputila novogodišnju čestitku svim policijskim službenicima u županiji koji su te večeri bili u službi.

BROJ ZAPOSLENIH U STALNOM PORASTU U pet godina registrirano 350 radnih mjesta

– Koliko nam žurne službe znače, osvijestimo u vremenu nedaća, nepogoda i raznih ugroza. Naš tradicionalni obilazak žurnih službi protekao je u miru, što od sveg srca želim svima tijekom cijele 2021. godine. Hvala vatrogascima, policajcima i djelatnicima hitne na njihovoj požrtvovnosti i velikom srcu – rekla je gradonačelnica.