Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Gradonačelnik poručio braniteljima:

Hrvatska je priznata vašom zaslugom, hvala vam!

Branitelji
Foto: Grad Požega
Gradonačelnik Darko Puljašić primio je predstavnike udruga proisteklih iz rata

U povodu 27. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, požeški gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim je zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Osim prisjećanja na povijesni datum, bila je to prilika i za razgovor o aktualnim problemima s kojima se branitelji svakodnevno susreću.

Darko Puljašić Darko Puljašić, gradonačelnik Požege: 'Ostvarili smo projekte koji će još dugo biti osnova budućnosti grada'

– Svi naši prethodnici stoljećima su sanjali svoju državu, a mi smo je dobili. Tog 15. siječnja Hrvatska je priznata i to vašom zaslugom. Nažalost, velik broj naših branitelja više nije s nama, ali osjećaj ponosa ostaje. Hvala vam što ste bili aktivni sudionici tog dijela povijesti – poručio je gradonačelnik Puljašić. Ispred Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata na potpori u radu gradonačelniku se zahvalio Ante Pavličević.

Darko Puljašić novi zakon o zaštiti životinja Puljašić najavio sufinanciranje kastracije i sterilizacije kućnih ljubimaca

– Hvala Gradu Požegi na dobroj suradnji u protekloj godini. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i u ovoj te da ćemo projekte koje imamo u našim planovima, posebno Braniteljski dom, uz vašu potporu uskoro moći i realizirati – rekao je Pavličević.

Poslije prijema položen je vijenac kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade, dok su uz bistu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana zapaljeni lampioni. 

Vijenci za poginule branitelje Obilježena 27. obljetnica tragedije na Papuku Vijenci za vitezove koje Požeština nikad neće zaboraviti Tradicionalni susret Puljašić: Hvala vam što ste naš grad učinili boljim