Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Obraćanje župana Tomaševića

Hvala svima koji su dali svoj doprinos da se virus ne proširi

Foto: pszupanija.hr
Župan Tomašević upozorio je stanovnike da se unatoč popuštanju mjera i dalje drže propisanih mjera

U povodu aktualne situacije i uspješnih rezultata koje je u borbi s koronavirusom ostvarila Požeško-slavonska županije, župan Alojz Tomašević svim se stanovnicima obratio proglasom u kojem podsjeća da je Nacionalni stožer civilne zaštite odlučio ublažiti mjere zaštite od COVID-19.

Brojni sudionici u “Mimohodu pobjednika” obilježili obljetnicu početka Domovinskog rata U Pakracu je neprijatelju slomljena kičma i prije potpisivanja Sarajevskog primirja

– Zajedničkim snagama i naporima uspjeli smo postići da se virus u našoj županiji ne proširi. Pozivam da se, unatoč ublažavanju mjera i lijepom vremenu, i dalje pridržavamo svih onih mjera zaštite koje su nam pomogle kako se virus ne bi proširio. To je prije svega mjera socijalne distance, redovito pranje ruku i što manje grupiranja i druženja uz veliki krug ljudi – naveo je Tomašević.

Svim je stanovnicima naše županije zahvalio što svojim savjesnim ponašanjem doprinose tome da je ovo i dalje županija koja nema nijednog pozitivnog na COVID-19.

U Požegi predstavljen 1,26 milijuna kuna vrijedan koncertni klavir Instrument koji će Glazbenoj školi otvoriti mnoga vrata i mogućnosti

– Također zahvaljujem svim zdravstvenim djelatnicima, Centru 112, policiji, kao i svim ostalim članovima stožera, našoj epidemiološkoj službi i našem epidemiologu na ovim izvrsnim rezultatima. Ujedno pozivam da se i dalje pridržavamo svih mjera kako bi rezultati i dalje bili ovakvi – poručio je župan.