Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska 36 pregleda
Učenje i razonoda

I ove godine u Gunji Ljetna škola filma za učenike iz cijele Hrvatske

Ljetna škola filma u Gunji
Foto: Branimir Bradarić
Ljetna škola filma ove godine održavat će se do 11. kolovoza kada će biti upriličena prezentacija radova nastalih radionicama

U OŠ Antuna i Stjepana Radića u Gunji je i ove godine, osmu godinu za redom, organizirana Ljetna škola filma Gunja 2017. Polaznici škole ove godine su iz Splita, Slavonskog Broda, Siska, Zagreba, Koprivnice, Pitomače, Rajevog Sela, Bošnjaka, Županje, Gunje koji pod nadzorom voditelja uče o tajnama filma.

Ljetnu školu filma u Gunji i ove godine organizira Studio kreativnih ideja iz Gunje predvođen predsjednikom Josipom Krunićem. Voditelj radionice Marko Dugonjić rekao je kako će se Ljetna škola filma ove godine održavati do 11. kolovoza kada će biti upriličena prezentacija radova nastalih radionicama.

- Predstavit ćemo film koji je ovdje napravljen. Radi se priča koja je inspirirana prema super školskom talentu koji se dogodio u školi. Pratimo i jednog dečka koji je filmski montažer i talentiran je ali nije prepoznat od strane prijatelja i društva - rekao je Dugonjić dodajući kako osim ove radionice organiziraju i radionice glazbe na filmu, filmske montaže, analogne fotografije i predradionice.