Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Sveti Filip i Jakov

Igralište ‘Kod Bunara’ dobit će reflektore, gumenu podnu 
podlogu, PVC sjedalice

Sveti Filip i Jakov
Foto: Turistička zajednica Sv. Filip i Jakov
Držimo da za ovu općinu nešto možemo učiniti, ipak se radi o općem interesu – rekao je Goran Ražnjević

Načelnik Općine Sv. Filip i Jakov Zoran Pelicarić i predsjednik Uprave Ilirija d.d. Goran Ražnjević u Biogradu su potpisali ugovor o subvenciji projekta rekonstrukcije malog igrališta “Kod Bunara” u središtu Sv. Filipa i Jakova , čije će radove Ilirija u prvoj fazi projekta, koja stoji 600.000 kuna, subvencionirati iznosom od 300.000 kuna.

Slovenski vikend Slovenski vikend u Biogradu na Moru Danju rekreacija za cijelu obitelj, potom diskofešta u stilu ludih ‘70-ih, klape...

– Smatramo da za Sv. Filip i Jakov nešto možemo učiniti, posebno zato što se radi o zajedničkom i općem interesu – rekao je šef Uprave Ilirije Goran Ražnjević.

Ukupna vrijednost projekta je 950.000 kuna, a planirano je postavljanje nove gumirane podne podloge na postojećem terenu, dva nova reflektora, zatim nova metalna ograda na novopostavljenim temeljima te na postojećim zidovima i novim ogradnim zidovima. Na tribinama će biti postavljene PVC sjedalice. Načelnik Zoran Pelicarić zahvalio je Iliriji d.d. i na svim prijašnjim projektima koje su ostvarili na području Općine Sv. Filip i Jakov.

Longin u službenom posjetu Kini posjet Kini Luka Zadar od ove godine službeno dio Pomorskog puta svile