Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Nakon provedenog javnog natječaja

Imenovano pet pročelnika županijskih upravnih odjela – troje starih i dva nova

ZBOG djelomično poništenog javnog natječaja ostalo je nepopunjeno jedno pročelničko mjesto
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Na temelju provedenog javnog natječaja za imenovanje pročelnika upravnih tijela Brodsko-posavske županije proteklog tjedna objavljena je odluka o imenovanju pročelnika. Od pet izabranih pročelnika, troje je i prije obavljalo tu funkciju, a dvojica su nova.

Tako je novom-starom pročelnicom Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Brodsko-posavske županije imenovana Dubravka Knežević, dipl.iur., dok će pročelničku dužnost u Upravnom odjelu za gospodarstvo i poljoprivredu i dalje obavljati Željko Burazović, mag.ing.agr. Novi pročelnik Upravnog odjela za graditeljstvo, infrastrukturu i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije je Marko Horvatović, mag.ing.aedif, bivši kandidat za načelnika općine Sibinj, koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnjeg privremenog pročelnika dr. sc. Miroslava Jarića.

Na čelu Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu i dalje će biti dr. sc. Anica Vukašinović, dipl.oec., dok je novim pročelnikom Upravnog odjela za opću upravu i imovinsko-pravne poslove Brodsko-posavske županije imenovan Leo-Mario Pavić, dipl.iur., dosadašnji voditelj županijskog Odsjeka za imovinsko-pravne poslove i besplatnu pravnu pomoć.

Privremeni pročelnik ovog odjela ranije je bio Tomislav Delač, dipl. iur.

Ostalo je nepopunjeno još jedno pročelničko mjesto. Naime, djelomično je poništen javni natječaj za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje. Na toj je poziciji trenutačno privremeni pročelnik Branko Sabo.

Podsjetimo, na pročelničke su dužnosti već bile imenovane Božena Grgoć, dipl. oec., u Upravnom odjelu za proračun i financije te dr. sc. Branka Martić u Službi za unutarnju reviziju.

ŽUPANIJA će nastaviti ulagati u projekte namijenjene mladima Dva razreda prvašića više nego godinu prije u BPŽ Ulaganje u obrazovanje učenika i studenata ulaganje je u budućnost U TREĆEM tromjesečju 2023. prosječna plaća najviše je rasla u Brodsko-posavskoj županiji Pozitivni rezultati županije Najveći rast plaća, nezaposlenih manje od slobodnih radnih mjesta KOD SPOMEN-OBILJEŽJA održana je komemoracija za poginule branitelje Obilježena 32. obljetnica oslobodilačke akcije Širinci su bili točka na i prve velike pobjede Hrvatske vojske u Domovinskom ratu