Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Grubišno Polje

Informatičke radionice za djecu i mlade s poteškoćama

Radionice Grubišno Polje
Foto: Grad Grubišno Polje
Radionice programiranja održavat će se u Grubišnom Polju svake srijede od 12 do 13.30 sati

Udruga osoba s invaliditetom Grubišno Polje organizirala je prvu radionicu u sklopu projekta “Imam pravo znati”. Riječ je o nizu informatičkih radionica za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju. Djelatnica Udruge Lorena Bardić kaže da su na prvoj radionici sudjelovala tri člana udruge, koji su imali prilike naučiti osnovne korake u radu s računalom. Radionice će se održavati svake srijede za mlade od 12 do 13.30, a za djecu od 10 do 11.30 sati.

Udruga osoba s invaliditetom Grubišno Polje Udruga osoba s invaliditetom Grubišno Polje Glazbene radionice za djecu s poteškoćama

Lorena Bardić kaže da u radionicama mogu sudjelovati ne samo članovi udruge, već sva djeca i mladi s područja lokalne zajednice koji su zainteresirani, unatoč tomu što je Udruga na svojevrstan način ograničena brojem računala, odnosno prijenosnika. Udruga će provoditi još jedan projekt naziva “Život kroz pjesmu”, koji financira Zaklada za djecu, a riječ je o glazbenim radionicama. Provedba toga projekta krenula je od 1. kolovoza, a bit će uključene osobe mlađe od 29 godina.   

Grubišno Polje Delegacija u Izraelu U Grubišnom Polju uvele bi se nove kulture – indijska konoplja i kikiriki