Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Jedinstvena na JI tržištu Europe

Karlovačka Aquatika dobila prestižnu nagradu

Aquatika
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Riječ je o nagradi namijenjenoj tvrtkama i projektima koji su se istaknuli inovativnošću, visokim stupnjem tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranjem autentičnih proizvoda

Karlovačka Aquatika dobila je prestižnu nagradu Brand Leader Award 2018 za najbolji autentičan projekt i izuzetan doprinos promociji jedinstvenog turističkog doživljaja na tržištu Jugoistočne Europe. Ovo međunarodno priznanje Javnoj ustanovi Aquatika dodijeljeno je na 8. poslovnoj konferenciji 'South East Europe Tourism – SEET 2018'.

Vojarna u Karlovcu Prenamjena Derutna vojarna postat će Centar izvrsnosti

Riječ je o nagradi namijenjenoj tvrtkama i projektima koji su se istaknuli inovativnošću, visokim stupnjem tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranjem autentičnih proizvoda.

- Ova nagrada pokazuje da je Aquatika prepoznata i izvan granica Lijepe naše. Ona je ujedno i veliko priznanje za sve zaposlenike, kao i za sve koji su sudjelovali u realizaciji ovog EU projekta. Primarni cilj Aquatike bio je potaknuti razvoj turizma u Karlovcu i generirati atraktivne turističke sadržaje i doživljaje kroz cijelu godinu - kazala je Margarita Maruškić Kulaš, ravnateljica Aquatike. 

poplava Strateški državni projekt Obrana Karlovca od poplave vrijedna 120 milijuna eura