Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
pripreme za advent

Klizalište bez vremenskog ograničenja u središtu Bjelovara i Čazme

Klizalište u Bjelovaru
Foto: Grad Bjelovar
I ove godine Grad će u dogovoru s vrtićima organizirati besplatnu školu klizanja za predškolce

Pripreme za advent polako počinju, a Bjelovar i Čazma već najavljuju velike projekte. Bjelovarsko klizalište tako bi se trebalo otvoriti već u četvrtak. Nakon što je prošle godine u središtu grada klizalo više od 16 tisuća građana, ove godine odlučili su ga ranije otvoriti.

Tako će s prošlogodišnjih 500 m2 klizalište narasti na oko 650 m2, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak. Roditelji koji dovedu svoju djecu ove godine moći će se opustiti u šatoru s ugostiteljskom ponudom koji će se postaviti pokraj klizališta. Istovremeno na ledu može biti najviše 200 klizača.

mjere zapošljavanja Besplatno obrazovanje za nezaposlene

I ove godine Grad će u dogovoru s vrtićima organizirati besplatnu školu klizanja za predškolce, među kojima, prema riječima ravnateljice Dječjeg vrtića Bjelovar Anne Lauš, mnogi ne bi nikada stali na led da nije takve organizacije.

Također, cijena ulaznica za djecu do sedam godina bit će 5 kuna za sat vremena, za djecu i odrasle 10 kuna, grupna ulaznica za najviše sedam osoba stajat će 50 kuna. Najam klizaljki je 15 kuna po satu.

Predviđa se da će klizalište raditi do 13. siječnja.

obilježeno 10 godina rada jedine visokoškolske ustanove u gradu Lana, Krešimir, Neven i Iva laureati i dobitnici nagrada bjelovarskog veleučilišta

Za Bjelovarom ne zaostaje ni Čazma koja će na središnjem gradskom trgu također otvoriti klizalište površine 200 četvornih metara na blagdan svetog Nikole, a planiraju ugostiti i hokejaše Medveščaka. Klizanje u Čazmi koštat će 20 kuna uz najam klizaljki ili 10 kuna ako se donesu vlastite.

Posjetitelji će moći klizati bez vremenskog ograničenja, a klizalište će raditi svaki dan od 9 do 22 sata, dok će na dan otvaranja klizanje biti besplatno za sve.

Za manje iskusne mlade klizače organizirat će se besplatna škola klizanja.

Bjelovarski poljoprivrednici zadovoljni suradnjom s Gradom 'Uz gradsku potporu zakupila sam štand za prodaju ukrasnog bilja'