Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Proslava rođendana Karlovca

Koncerti i radionice u Dnevnom boravku na Trgu bana Josipa Jelačića

Dnevni boravak u Karlovcu
1/5
Foto: Izvan fokusa
Filip Trezner iz Udruge Izvan fokusa najavio je razna događanja od kojih je potrebno istaknuti koncert Tram 11 u srijedu, koncert Divljih jagoda u četvrtak te koncert Massima u petak

Karlovčani i njihovi gosti ovog tjedna mogu uživati u nizu programa, jer riječ je o finalnom tjednu proslave 439. rođendana grada Karlovca. Zato se proslava rođendana grada seli na Trga bana Josipa Jelačića gdje posjetitelje čekaju zabavni sadržaji svaki dan od 17 sati u sklopu Dnevnog boravka, a u izvršnoj organizaciji Udruge Izvan fokusa.

Jednostavnije parkiranje Besplatno korištenje Jeftinije parkiranje u Karlovcu putem nove aplikacije za građane PayDo

Vrhunac današnjih događanja svakako će biti koncert umjetničke organizacije „Singrlice“ pod nazivom „The rest of“. - Pozivamo sve Karlovčane i drage goste da nam se pridruže na današnjem koncertu s početkom u 21 sat - kazala je članica Singrlica Danijela Jurac. Filip Trezner iz Udruge Izvan fokusa najavio je razna događanja od kojih je potrebno istaknuti koncert Tram 11 u srijedu, koncert Divljih jagoda u četvrtak te koncert Massima u petak.

Svi koncerti počinju u 22 sata na glavnoj pozornici Trga bana Josipa Jelačića. I ove godine kao ponosan sponzor manifestacije je kompanije HEINEKEN Hrvatska sa svojim brendom Karlovačko.

- 'Karlovačko, kao jedan od simbola grada, nastoji biti dio nekih od najvažnijih lokalnih događaja i zato smo ponosan sponzor proslave Dana grada. Briga o lokalnoj zajednici ključan je dio naše korporativne društvene odgovornosti stoga sa zadovoljstvom sudjelujemo i u proslavi Dana grada. Proteklih tjedana Karlovac doslovno živi punim plućima jer je program ovogodišnjeg Dana grada doista bogat i raznovrsan – od kazališnih i plesnih predstava, preko mjuzikla, koncerata do folklornih nastupa. Posebno nas veseli ovaj posljednji tjedan koji će biti vrhunac proslave. Vjerujem da će koncerti nekih od najpoznatijih domaćih glazbenika kao i tradicionalni bal privući velik broj posjetitelja - rekla je Helena Radić Bosanac iz Odjela korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska.

Okusi svijeta u Karlovcu Karlovac Održana manifestacija Okusi svijeta

Ove je godine sponzor i PPK karlovačka mesna industrija. - U PPK karlovačkoj mesnoj industriji sretni smo kad možemo doprinijeti događanjima koja unose radost i veselje u život naših sugrađana te Karlovac i Hrvatsku čine ljepšim mjestom za život. Jedna od takvih manifestacija svakako je Dan grada Karlovca, koji uistinu nudi mnoštvo sadržaja u kojemu svatko može pronaći nešto prema svom ukusu. Radi se o pozitivnoj priči po kojoj je Karlovac već postao nadaleko poznat, a budući da smo tvrtka koja je neraskidivo povezana s Karlovcem te u svom nazivu nosi njegovo ime, odlučili smo podržati trud organizatora i dati svoj doprinos tome da ovaj rođendan Grada bude još svečaniji i kvalitetniji od dosadašnjih. Pozivamo sve Karlovčane da sudjeluju u proslavi i želimo im sretan rođendan našeg grada Karlovca - kazao je Igor Miljak, predsjednik Uprave PPK.

Gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić istaknuo je činjenicu kako je upravo karlovačka Zvijezda dio projekta „Ljeto europskih utvrda 2018.“, projekt u kojem sudjeluju utvrđeni gradovi iz 9 europskih zemalja. Grad Karlovac partner je u projektu te dio mreže europskih tvrđenih gradova pod nazivom Forte Cultura.

- Pozivam Karlovčane i goste da nam se pridruže na Rođendanskom balu u petak, 13. srpnja, a prije toga da zajedno bodrimo naše sjajne dečke na utakmici u srijedu, 11. srpnja. Polufinalnu utakmicu Hrvatska-Engleska prenosit ćemo na velikom ekranu upravo na Trgu bana Josipa Jelačića - dodao je gradonačelnik Damir Mandić.

udžbenici Karlovačke škole u jednoj smjeni Nakon Švarče i Skakavca, nastava samo ujutro i na Baniji i u Rečici