Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Studenti

Mario Rajšić prvak Europe u šutiranju trica

Foto: Privatna arhiva
Rajšić je prvoga dana u kvalifikacijama, u kojima je sudjelovalo 25 igrača, i u finalnom danu, u kojem su se natjecala tri najbolja igrača, ostvario najbolji rezultat, a u Vukovar je donio i nagradu za Fair Play pobjednik

Mario Rajšić, student vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička, postao je prvak Europe u šutiranju trica na Studentskom prvenstvu Europe u košarci koje je održano u Portu u Portugalu.

Rajšić je prvoga dana u kvalifikacijama, u kojima je sudjelovalo 25 igrača, i u finalnom danu, u kojem su se natjecala tri najbolja igrača, ostvario najbolji rezultat, a u Vukovar je donio i nagradu za Fair Play pobjednika.

Košarkaška ekipa Veleučilišta Lavoslav Ružička na prvenstvu u Portugalu osvojila je 15. mjesto u konkurenciji 21 ekipe iz cijele Europe. Vukovarsko Veleučilište predstavljali su Arian Jovanović, Mario Rajšić, Aleksandar Kapović i Alan Mesić. Voditelj ekipe bio je Dražen Pejić, a trener Igor Modalek.

Projekt vrijedan 1,26 milijuna eura sufinancira se donacijom Treća stambena zgrada s 21 stanom za ljude koji žele živjeti u Vukovaru