Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Karlovački vrtićarci

Na maloj olimpijadi najbolja djeca s Gaze

nogomet
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
Prijave traju od 10. svibnja do 8. lipnja, a dokumentaciju mogu predati u uprave vrtića 'Četiri rijeke' na Rakovac ili vrtića Karlovac u Grabrik

Mališani karlovačkih vrtića koji se ove godine opraštaju od svojih prijatelja iz vrtića i na jesen postaju đaci prvaci, sudjelovali su u maloj olimpijadi, sportskom natjecanju koje se svake godine održava u ovo vrijeme u sportskoj dvorani i u kojem mališani odmjeravaju spremnost u brojnim sportskim disciplinama. Igrali su mali nogomet, skakali u dalj, trčali štafetu, igrali graničar i pokazali da su spremni za sve sportske izazove.

Novo dječje igralište u Karlovcu Karlovcu donacija Turske razvojne agencije U Smičiklasovoj ulici dječje igralište s novim spravama, klupama, stazama...

Ove su godine najbolje rezultate imali klinci iz vrtića Gaza. Inače, roditelji koji žele da njihovi klinci nađu nove prijatelje u nekom u karlovačkih vrtića, moraju početi pripremati dokumentaciju za prijavu mališana u vrtiće.

Prijave traju od 10. svibnja do 8. lipnja, a dokumentaciju mogu predati u uprave vrtića 'Četiri rijeke' na Rakovac ili vrtića Karlovac u Grabrik. Pravila, te zahtjevi za prijavu nalaze se na mrežnim stranicama Grada Karlovca i svakog vrtića, a rezultati upisa bit će poznati 15 dana nakon isteka roka prijave. 

tržnica Neradni dan Vijećnici bi da tržnica u Karlovcu radi nedjeljom