Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Potiču izvrsnost

Nagrađeni najbolji maturanti brodske Gimnazije

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Nagrada za učenika generacije dodijeljena je Luki Družijaniću i Martini Salamunović, a nagrada za redovito pohađanje nastave i najmanje izostanaka tijekom školovanja Nikolini Krce

U brodskoj Gimnaziji Matije Mesića svečano su promovirani i nagrađeni najbolji učenici u proteklom četverogodišnjem razdoblju. U ovoj školi stogodišnje tradicije kod učenika žele postići izvrsnost i razvijati kompetencije koje su njima važne, a stavovi i smjernice "škole za život" već su u primjeni.

Stipendiranje deficitarnih zanimanja Srednjoškolcima na praksi za mesara u Vajdi plaća 3000 kuna

Nagrada za učenika generacije dodijeljena je Luki Družijaniću i Martini Salamunović, a nagrada za redovito pohađanje nastave i najmanje izostanaka tijekom školovanja Nikolini Krce. Govornicima njemačkog jezika uručene su njemačke jezične diplome.

- Ovim smo putem željeli pokazati našim maturantima kako nam je stalo do njih. Naime, odrađenim zadnjim ispitom državne mature i svečanom podjelom svjedodžbi ovo je posljednji puta da su maturanti u školi na ovaj način, što je ujedno bila i prigoda kako bismo im uručili nagrade za izvrsnost - kazao je Zlatko Markovinović, ravnatelj škole.

bespovratna sredstva Dvije općine dobile više od milijun kuna za osposobljavanje sommeliera

Posebna nagrada za velik doprinos promociji škole pripala je Andreji Kadić, finalistici ovogodišnjeg RTL-ovog showa "Zvijezde - ljetni hit", koja je tom prilikom i zapjevala.