Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Dan grada Požege

Nagrade dr. Begiću, N. Pečuru i Zlatnom lugu

Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
Dr. Begić cijeli je radni vijek proveo u požeškoj bolnici, a kao specijalist kirurg liječio je i operirao brojne pacijente. Posljednjih 14 godina radnog vijeka bio je predstojnik kirurške službe

Prim. dr. med. Ljubi Begiću dodijeljena je na svečanoj sjednici požeškog Gradskog vijeća, upriličenoj u povodu Dana grada, nagrada za životno djelo. Dr. Begić cijeli je radni vijek proveo u požeškoj bolnici, a kao specijalist kirurg liječio je i operirao brojne pacijente. Posljednjih 14 godina radnog vijeka bio je predstojnik kirurške službe. 

Godišnju nagradu dobio je Požežanin Nenad Pečur, filmski kreativac i scenograf koji je tijekom 35 godina duge karijere radio na filmovima po cijelom svijetu. 

Kolektivna nagrada pripala je trgovačkom društvu “Zlatni lug” obitelji Thomasa Heinza Pandžića koje se bavi pružanjem ugostiteljskih usluga i usluga smještaja. 

NA PREDSTA- VLJANJU projekta u Požegi gradonačelnik Darko Puljašić poručio je: – Potrebna nam je pomoć stručnjaka u upravljanju destinacijom Projekt IQM Destination Požega Turistima koji dolaze u Slavoniju mora se ponuditi 7 dana aktivnosti Završna konferencija projekta Poduzetnički inkubator Puljašić: Gospodarstvo je jedini izlaz