Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
IZBOR NAJUSPJEŠNIJIH NAŠIČKIH SPORTAŠA

Najbolji kolektiv je svjetski poznat RK Nexe

Foto: Grad Našice
Za najuspješniji sportski kolektiv grada Našica i ove je godine proglašena nagrađivana ekipa Rukometnog kluba Nexe Našice, a među njihovim igračima nalazi se i najuspješniji sportaš, golman Moreno Car

Za najuspješniji sportski kolektiv grada Našica i ove je godine proglašena nagrađivana i svjetski poznata ekipa Rukometnog kluba Nexe Našice, a među njihovim igračima nalazi se i najuspješniji sportaš, golman Moreno Car. Titulu najuspješnije sportašice dobila je Dorotea Horvat iz Streljačkog kluba "Našice".

Klub Enna iz Vukovara Dodijeljene nagrade najboljim sportašima Vukovara Najbolja vukovarska sportska ekipa ženski je odbojkaški klub Enna

– Zahvaljujem svima koji su glasali za mene, jako sam sretan što sam dobio titulu najboljeg sportaša grada Našica i dat ću sve od sebe da moj klub bude što bolji u ovoj sezoni te da pokušamo ostvariti sve zacrtane ciljeve – rekao je rukometaš Car.

– Jako sam ponosna na dobivenu nagradu koja će me potaknuti da se još više trudim i postižem još bolje rezultate. Glavni cilj mog kluba, a i mene osobno je dati što više od sebe – poručila je Dorotea Horvat. Za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom izabran je i jedini nominirani Zdenko Stošić, dok su trofej Pavo Jurina dobili Ester Baričević (KB Impact), Lara Falašta (TK „Našice), Domagoj Janeski (RK Nexe), Emanuel Puhanić (TK "Našice"), Ryan Šafar (RK Nexe), Petra Šimić i Iva Vidaković (ŽOK Našice).

Grad Pleternica nastoji osigurati pristojne uvjete za rad mladih nogometaša U gradnju i opremanje sportskih terena i objekata uložili 3,5 mil. kuna

Rukometaši su se okrunili i titulom najboljeg trenera, a dobio ju je Hrvoje Horvat. On je istaknuo kako je lijepo vidjeti da sport u Našicama raste i da svake godine ima sve više nominiranih, a i dobitnika.

– Čestitam svim sportašima na postignutim rezultatima, a ono što Grad ističe su značajna povećanja financijskih sredstava za 2020. godinu, upravo za sport. Važno je istaknuti i da razvijamo sportsku infrastrukturu, gdje možemo biti ponosni na ulaganja od 2,8 milijuna u sportske terene u Velikom parku, kao i na pomoćno igralište s umjetnom travom na stadionu NK NAŠK, a uredili smo i srednjoškolsko igralište. Ipak, najznačajnije je ulaganje u naše kadrove i našu mladost na koje smo ipak najviše ponosni – rekao je gradonačelnik Josip Miletić.

Grad Našice godinu završio i započeo brigom o građanima Za sport 200.000 kuna više iz gradskog proračuna

Uručena su i posebna priznanja Sportske zajednice Osječko-baranjske županije koja je dobio Antun Katruša, dugogodišnji trener Streljačkog kluba „Našice” za postignute značajne uspjehe, a Dubravko Ižaković je nagradio i obljetničke klubove NK NAŠK za 100 godina djelovanja, te RK Nexe i NK Brezik za njihovih 60 godina rada.

Istim klubovima dodijeljena su priznanja i Sportske zajednice Grada Našica.