Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Priznanja za 2018.

Najuspješniji u sportu grada Belišća

belišće
Foto: Mihaela Feldi
Perspektivnim mladim sportašima proglašeni su Mia Stojaković i Leon Potočki iz Kajak kluba Belišće

Najuspješnija sportašica i sportaš grada Belišća u 2018. godini su Majda Cvenić iz Odbojkaškog kluba Belišće i Saša Brezovec iz Streljačkog kluba Belišće.

Na svečanosti proglašenja sportašima su na uspjehu čestitali zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar. 

Belišće Potpisan predugovor u Belišću Gradit će se prva POS-ova zgrada, kvadrat od 700 - 800 eura

Perspektivnim mladim sportašima proglašeni su Mia Stojaković i Leon Potočki iz Kajak kluba Belišće. U kategoriji zaslužnog sportskog djelatnika priznanje je dodijeljeno Josipu Harangozi iz Udruge športskih ribolovaca Belišće. Nagradu za dugogodišnje djelovanje dobio je Klub pustolovnih sportova Baraber extreme team za 10 godina, Boćarski klub Belišće za 20 godina te Nogometni klub Gat za 40 godina uspješnog rada.

Malonogometni klub Belišće Gat dobio je priznanje za doprinos i promociju sporta osoba s invaliditetom, a najuspješnijim sportskim kolektivom u 2018. godini proglašeno je Streljačko društvo Belišće. Angel Milišić-Zečević iz Baraber extreme teama primio je plaketu za zaslužnog pojedinca za unaprjeđenje i razvoj sporta. 

projekt R-SOL-E Završen zajednički projekt Belišća, Novog Sada i Gorjana Postavili solarne elektrane, a "posadili" i solarno drveće