Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Lijepi dani za čazmanski vrtić “Pčelica”

Nakon obnove zgrade, stigla i nagrada za ravnateljicu

Foto: Grad Čazma
Ravnateljica DV-a ‘Pčelica’ iz Čazme Martina Kovač nagradu je posvetila svom kolektivu

Nakon što je čazmanski vrtić "Pčelica" u suradnji s osnivačem Gradom Čazmom dobio novu stolariju i krovište, prošao rekonstrukciju i dogradnju, unutarnje uređenje, otvorenje šeste skupine i uvođenje dvosmjenskog rada, sada je i njegova ravnateljica primila nagradu za svoj trud i rad. Naime, u okviru Fonda Boža Tvrtković ustrojena je i Nagrada za rani odgoj i obrazovanje „Vesna Grđan“ koja se dodjeljuje djelatnicima predškolskih ustanova na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a ovogodišnja dobitnica je ravnateljica DV-a “Pčelica” iz Čazme Martina Kovač.

Humanitarna biciklistička vožnja do Beča

– Žao mi je što su samo dva vrtića iz županije predložila kandidate jer ima mnogo divnih ljudi koji se daju za ovaj posao koji nije samo zanimanje nego i poziv. Za mene je to veliko priznanje, čast i zadovoljstvo što je prepoznat moj predan rad, trud i zalaganje da naša djeca imaju djetinjstvo kakvo i zaslužuju. To je veliki izazov, ali kad pogledam unatrag vide se promjene i poboljšanja, no uvijek se može bolje i više. Želim zahvaliti i svojem kolektivu na prijedlogu i podršci, nagradu posvećujem njima. Čast mi je i ponosna sam na sve što radimo, a samo zajedno možemo još više i bolje. Otvorimo um i srce za sve što dolazi i vjerujmo u sebe, surađujmo, cijenimo se i rezultati će doći – kazala je Martina Kovač prilikom preuzimanja nagrade.

Čazma Predstavljeni najveći projekti Iz fondova EU Čazma povukla 40 milijuna kn

Inače, Fond “Boža Tvrtković” počeo je s djelovanjem 3. prosinca 1990. na inicijativu dijela Centra za odgoj i usmjereno obrazovanje Bjelovar, a godinu dana kasnije okupio je i ostale srednje škole Bjelovara. Ciljevi Fonda su brojni, ali najvažnije je poticanje i razvijanje stvaralaštva, kvalitete rada u školi, originalnosti, inovacija kod učenika i njihovih predavača. 

Grad Čazma Voda za piće je čista, svih 140 parametara ispravno