Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
ZA ČEHE I SLOVAKE

Nastavak knjige ‘Zaži Vir’ Slovakinje Miriam Kelečić

Foto: Vir
Slovački i češki čitatelji ponovno će saznati ponešto o Hrvatskoj i otoku Viru

Knjiga “Zaži Vir” virske Slovakinje Miriam Kelečić dobila je nastavak koji će autorica predstaviti krajem prosinca 2020. ili najkasnije početkom siječnja 2021. godine.

VIRSKI BOĆARI PRETRPJELI PRVI PORAZ U NOVOJ SEZONI DRUGE HBL U ŽUPANIJSKOM DERBIJU Na zogovima Crvenih kuća slušao se tužni bluz

Slovački i češki čitatelji ponovno će saznati ponešto o Hrvatskoj i otoku Viru, jer je najveći dio sadržaja nastavka, kaže nam slovačka influencerica i blogerica Kelečić, posvećen povijesti, kulturi, zanimljivosti te prirodnim ljepotama i kuhinji u Hrvata. Prvi dio knjige “Zaži Vir” već je postigao veliki uspjeh u Slovačkoj kada je razgrabljeno prvo izdanje, a isto se očekuje i za nastavak koji će izaći na 172 stranice. Knjiga “Zaži Vir, zažite ostrov Vir a Chorvátsko trochu inak” (Doživi Vir, doživite otok Vir i Hrvatsku malo drukčije) napisana je na slovačkom jeziku i posvećena otoku Viru na kojemu autorica Kelečić živi veći dio godine.

Vir Otok Vir potvrdio da je ovogodišnji hrvatski turistički prvak Šampionska turistička sezona Vira nastavlja se, u listopadu ostvareno više noćenja nego prošle godine

Prvi dio ove priče predstavljen je početkom godine u Bratislavi na turističkom sajmu ITF Slovakiatour, a bila je ponuđena na štandu virske Turističke zajednice i dio prezentacije otoka Vira u Slovačkoj, izvijestili su iz virske lokalne uprave.