Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Traje već 14 godina

Nastavlja se provedba programa usavršavanja menadžera – PUMA

1/3
Foto: Branimir Bradarić
Usavršavanje je moguće u više resora, od financija, poreza, zakonodavstva, radnoga prava, marketinga, informatike i svih tema koje traže članovi udruge

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i pravni savjetnik u Regionalnom uredu Osijek Hrvatske udruge poslodavaca Ivan Sarić potpisali su ugovor o nastavku Programa usavršavanja menadžera – PUMA. Riječ je o programu koji se provodi već 14 godina i kroz koji je do sada prošlo više od 2000 ljudi, a samo lani usavršavanje je prošlo više od 210 ljudi.

Osigurana užina za učenike iz socijalno ugroženih obitelji Besplatan obrok u školi ove godine dobiva 3136 učenika

Govoreći o programu, Sarić je rekao da je cilj programa PUMA provođenje edukativnih seminara u sklopu Programa za poduzetnike s područja županije i za mlade nadarene studente završnih godina studija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru

– Ovaj program nije namijenjen samo za menadžere nego za sve kadrove u gospodarstvu. Usavršavanje je moguće u više resora, od financija, poreza, zakonodavstva, radnoga prava, marketinga, informatike i svih tema koje traže naši članovi. Zato je i odaziv velik – rekao je Sarić dodajući da će se program realizirati tijekom 2020. godine.

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić zadovoljan je ovom višegodišnjom suradnjom i rezultatima koje je program do sada dao.

Usavršavanje menadžera Županija će i ove godine sufinancirati program PUMA

– Mladi trebaju učiti i usavršavati se u svemu što će pridonijeti kvalitetnijem vođenju posla. Potrebno je usvajati nova znanja i iskustva tako da ću kao župan uvijek podržavati ovakve programe – istakao je Galić.

Dodao je da Županija ovaj program sufinancira s 25.000 kuna, a da je program za polaznike besplatan.