Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Grad Sveta Nedelja predstavlja novi e-sustav za informiranje i prijavu problema

Ne radi javna rasvjeta? Javite putem Popravi.hr

Dario Zurovec, jedan od najmlađiih gradonačelnika
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Za susret s gradonačelnikom trebat će popuniti obrazac i naznačiti točno vrijeme i datum sastanka

Početkom godine Grad Sveta Nedelja objavio je novi Geografski informacijski sustav – GIS sustav u sklopu kojega su dostupne sve informacije vezane za urbanističke i prostorne planove Grada Svete Nedelje, ali i opće informacije vezane uz komunalnu infrastrukturu.

Dario Zurovec, jedan od najmlađiih gradonačelnika Odluka na sjednici Gradskog vijeća Sveta Nedelja ukinula prirez i naknadu hotelima

U sklopu GIS sustava koji se nalazi na službenim stranicama Grada jednostavnim pritiskom kursora miša na samom zaglavlju pod „prijava problema Gradu“ i odabirom, odnosno izborom lokacije unutar mape moguće je prijaviti bilo kakav komunalni problem nadležnim službama Grada Svete Nedelje. Ako se za pregled GIS sustava i/ili prijave problema koristi mobitel, postoji besplatna aplikacija Popravimo.hr putem koje se u svega nekoliko koraka može prijaviti nadležnim službama bilo kakav komunalni problem poput kvara javne rasvjete, oštećenja prometnice i slično.

Sveta Nedelja Radovi u Svetoj Nedelji Nova kanalizacija za 10 milijuna kuna

 A radi još veće dostupnosti gradskih službi radi se na tome da se radno vrijeme jednom tjedno produlji – dakle da bude dulje od 16.30 sati kako je bilo do sada – s obzirom na to da većina zaposlenih građana radi u okviru istog radnog vremena.

Uz to, promijenit će se način susreta s gradonačelnikom i njegovim zamjenikom za trajanja „Otvorenih vrata gradonačelnika“. Dosad je to bio termin svakog ponedjeljka od 13 do 16.30 sati kada građani i svi zainteresirani mogu bez najave doći na sastanak s gradonačelnikom i zamjenicima. No, zbog velikog interesa i gužvi sad će biti potrebno ispuniti obrazac i naznačiti točno vrijeme i datum sastanka s gradonačelnikom. 

Sveta Nedelja Održana Međunarodna smotra folklora u Svetoj Nedelji Običaji i tradicije svijeta u Kerestincu