Izbornik
Naslovnica Županije Ličko-senjska
DRŽANA KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA GOSPIĆA

Nova predsjednica GV-a izabrana je jednoglasno

Foto: Grad Gospić
Na kraju konstituirajuće sjednice vijećnike je pozdravio i gradonačelnik Karlo Starčević

U Gradskoj vijećnici Grada Gospića održana je prošloga tjedna konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića.

Stigla nova učinkovita i štedljiva komunalna vozila Komunalcu Gospić isporučena dva vozila za sakupljanje otpada vrijedna 2,3 milijuna kuna

Prema propisanoj zakonskoj proceduri, sjednicu je otvorio tajnik Grada Gospića Slaven Stilinović. Nakon provedenih lokalnih izbora u sastav Gradskog vijeća Grada Gospića ušlo je ukupno 15 vijećnika.

Njih 7 sa liste HSP-a, 4 sa liste HDZ-a, 3 s liste LiPO-a, te 1 s liste Domovinskog pokreta. Za predsjednicu novog saziva Gradskog vijeća jednoglasno je izabrana Ana-Marija Zdunić, a za zamjenike su izabrani Nada Alić i Mario Stilinović. Na samom kraju sjednice vijećnicima se prigodnim riječima obratio gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević.

GRADONAČELNIK GRADA POD SRĐEM UŽIVO NA CNN-U Franković o otvaranju Dubrovnika za turiste

U svom obraćanju još je jednom zahvalio građanima Gospića na ukazanom povjerenju izrazivši pri tome želju za daljnjim napretkom i boljitkom grada Gospića na dobrobit svih njegovih građana.

Vijećnicima je čestitao na izboru i zamolio za konstruktivnu suradnju u budućem radu kako bi Gospić za četiri godine bio još uređeniji, a time i ugodniji za život svim Gospićanima..