Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Turizam u Ozlju

Od proljeća adrenalinski park, vježbalište...

Stari grad u Ozlju
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Svi koji se bave turizmom mogu se javiti jer Grad nudi 50.000 kuna potpore za razvoj turizma. Mogu prijaviti ulaganje u nove smještajne kapacitete, promotivne aktivnosti, uređenje kušaonica, izletišta ili vinotočja...

Grad Ozalj ove će godine ulagati u razvoj turističkih potencijala, a prioritet im je završiti obnovu Centra za posjetitelje koji se uređuje u negdašnjoj područnoj školi u Loviću Prekriškom kako bi ljubitelji prirode i boravka na otvorenom mogli dolaziti u ozaljski kraj.

Štrudlafest uživali i veliki i mali Održan 3. Štrudlafest u Jaškovu kod Ozlja

- Od proljeća s radom počinje i Adrenalinski park, koji će osigurati potrebne dodatne sadržaje za sve posjetitelje i goste Ozlja. Mnoge će obradovati i početak rada prvog ozaljskog vježbališta na otvorenom, koje će od proljeća postati omiljeno okupljalište svih zaljubljenika u aktivan odmor i rekreaciju. Dio smo projekta Susret s rijekom kojeg provodimo u suradnji s Karlovcem i Ogulinom – pojašnjava Toni Šarić, savjetnik za projekte EU u Gradu Ozlju.

Poručuje svima koji se bave turizmom da se jave jer Grad nudi 50.000 kuna potpore za razvoj turizma. Mogu prijaviti ulaganje u nove smještajne kapacitete, promotivne aktivnosti, uređenje kušaonica, izletišta ili vinotočja, za adaptaciju tradicijskih objekata ili iznajmljivanje vozila. U Ozlju je trenutačno registrirano 20 iznajmljivača s ukupno 126 kreveta.

Karlovac potpisali ugovore Karlovačkoj županiji 5 milijuna kuna za projekte 20 lokalnih jedinica