Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Opća bolnica Varaždin

Odsad u posjet trudnicama u uređenu sobu

Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
Mnoge udruge i organizacije pomažu Općoj bolnici, od odjela ginekologije, pedijatrije, dječje kirurgije, interne... Zahvalni smo svim javnim i privatnim ustanovama koje nam tijekom godine pomažu, rekao je zamjenik ravnatelja bolnice Damir Poljak

Trgovačko poduzeće (TP) Varaždin nastavilo je donirati novac potrebitima na području Varaždinske županije, pa je tako opremilo sobu za posjete na Odjelu za patologiju trudnoće Službe za ginekologiju i opstetriciju varaždinske Opće bolnice.

Iz te bolnice u priopćenju su prenijeli zahvalu na donaciji pročelnice te Službe Ivane Risek, koja je poručila kako će ta donacija trudnicama, od kojih mnoge veći dio svoje trudnoće borave na ovom odjelu, učiniti boravak ljepšim i ugodnijim.

Cilj je da špilja postane turistička atrakcija koju će posjećivati i učenici Špilja Vindija postat će turistička atrakcija novcem iz EU Nova istraživanja arheološkog bisera u kojem su živjeli neandertalci

Danijela Kramar Šeruga, rukovoditeljica Pravne i kadrovske službe u TP Varaždin, kazala je kako se njezina tvrtka u suradnji sa Službom za ginekologiju odlučila na ovu donaciju, jer su prepoznali da za to postoji potreba, kao vjerojatno i na svim drugim odjelima varaždinske bolnice.

Napomenula je kako ovo nije prva takva donacija TP Varaždin Općoj bolnici - ranije su Odjelu pedijatrije donirali televizore za sobe malih pacijenata, a osim s Općom bolnicom surađuju i s Centrom za socijalnu skrb te Socijalnom samoposlugom.

Na donaciji je zahvalio i zamjenik ravnatelja bolnice Damir Poljak, ističući da je njome uljepšan prostor tog bolničkog odjela.

Svečani bal u Varaždinu Obnavljanje tradicije Prvi Svečani bal Varaždinske županije 1. veljače

- To je već tradicija tvrtke TP Varaždin koja svake godine donira i na taj način pomaže odjelu, varaždinskoj bolnici i pacijentima. Tijekom godine svjedoci smo da mnoge udruge i organizacije pomažu Općoj bolnici, od odjela ginekologije, pedijatrije, dječje kirurgije, interne... Zahvalni smo svim javnim i privatnim ustanovama koje nam tijekom godine pomažu - rekao je.

Inače, TP Varaždin poznat je po brojnim donacijama na kojima su uz Opću bolnicu zahvalni i Društvo Crvenoga križa Varaždinske županije, Udruga slijepih, Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin, Dom za žrtve obiteljskog nasilja Utočište Sv. Nikola, korisnici programa integracije učenika pripadnika romske nacionalne manjine i brojni drugi.

dvorac Šaulovec Dvorac Šaulovec Župan Čačić spreman platiti dva milijuna kuna Župan Čačić obišao je obnovljenu Opću bolnicu u Varaždinu U sedam zgrada u Općoj bolnici Varaždin uloženo 83,5 milijuna kuna Povoljni stambeni krediti i učiteljima