Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Uspjeh

Plesačice Vivone osvojile pet zlatnih medalja

Plesačice Vivone u Bergamu su osvojile pet zlata
1/7
Foto: Međimurska županija
Vaših pet zlatnih odličja i dvije posebno prepoznate, najbolje koreografije u kategoriji  "The best talents", uspjeh su koji ćemo još dugo pamtiti – poručio je župan

Plesni studio Vivona osvojio je pet zlatnih odličja na međunarodnom natjecanju "World dance talents cup 2018." u talijanskom Bergamu. Na uspjehu im je čestitao župan Matija Posavec.

U 15 godina udomili su više od 5500 životinja Aleksandra Hampamer Zaštitnici napuštenih životinja plaketa "Heroj godine"

– Načela Međimurki i Međimuraca su rad, trud, marljivost i zalaganje, a vi ste primjerom još jednom sve to i potvrdili.  Vaših pet zlatnih odličja i dvije posebno prepoznate, najbolje koreografije u kategoriji  "The best talents", uspjeh su koji ćemo još dugo pamtiti – poručio je.

Plesni studio ima 135 članova. 

Međimurska popevka Sjednica na kojoj se donosi odluka sazvana je za kraj studenoga Međimurska popevka na korak do UNESCO-ove liste nematerijalne kulturne baštine Lingvisti Pod pokroviteljstvom HAZU-a Skup posvećen Petru Skoku, jednom od naših najvećih lingvista