Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
U ulici Jagodnjak ovih je dana vrlo živo

Počinju radovi na aglomeraciji, nastavljena gradnja kanalizacije

Foto: pozega.hr
Radovi u Ulici Jagodnjak vrijedni su 3,9 milijuna kuna i trebali bi završiti u razdoblju od dvije godine

U sklopu projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture, kojim je obuhvaćena dogradnja i rekonstrukcija sustava javne odvodnje te rekonstrukcija vodoopskrbne mreže na širem području aglomeracije Požega, ovih dana počinju radovi na VIII. fazi projekta, odnosno radovi na dijelu Sokolove ulice i Jagodnjaka.

Počeli radovi na sanaciji Požeški gimnastičari od rujna će vježbati u obnovljenoj dvorani Sokol

Zbog izvođenja radova do 15. srpnja privremeno će za sav promet biti zatvorena cesta Požega – Crkveni Vrhovci, točnije dio Sokolove ulice i Ulice Jagodnjak. Kako bi se stanovnicima ovoga dijela grada, interventnim službama, dostavnim i komunalnim vozilima omogućio pristup, obilazni pravac bit će usklađen s vremenom izvođenja radova, a pristup objektima neće se prekidati.

Iz Grada su ranije izvijestili i o nastavku radova na kanalizacijskoj mreži u Ulici Jagodnjak u Požegi. Riječ o radovima vrijednima 3,9 milijuna kuna koji bi trebali završiti u razdoblju od dvije godine. Radovi će se izvoditi u dužini od oko tri kilometra, a veći dio dionice izvodi se u okviru uređenja potoka Vučjak, dok će se preostali dio raditi u trasi same prometnice.

Znanja i vještine odlučio upotrijebiti u borbi protiv koronavirusa Mladi požeški inovator Filip Križanac izrađuje 3D vizire i donira ih bolnici

Radove su obišli gradonačelnik Požege Darko Puljašić i direktor Tekije d.o.o Anto Bekić te su zamolili sugrađane za razumijevanje dok traju radovi, budući da će zbog njihova izvođenja prometovanje u tom dijelu ulice biti otežano.