Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Festival vina i otočnih proizvoda

Poljoprivrednici s istoka Hrvatske predstavili se na Visu

U ponudi su bili i domaći med, džemovi, prirodni sokovi...
1/2
Foto: Agro-klaster
Sudjelovali su i na gradskoj fešti u Komiži te su brojne domaće i strane turiste oduševili ponuđenim proizvodima

Nedavno osnovano poduzeće u vlasništvu Vukovarsko-srijemske županije Agro-klaster d.o.o. sudjelovalo je na festivalu vina i otočnih proizvoda koji se održavao početkom kolovoza na otoku Visu.

Tom su prilikom predstavili razna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Vukovarsko-srijemske županije. Sudjelovali su i na gradskoj fešti u Komiži te su mnogobrojne domaće i strane turiste iznenadili i oduševili ponuđenim proizvodima s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Vukovarsko-srijemske županije.

Projekt masivna vrata Spačva doo Potpisan ugovor Za razvoj masivnih vrata od slavonske hrastovine Spačvi 45,7 milijuna

Agro-klaster okuplja poljoprivredne proizvođače s područja Vukovarsko-srijemske županije, a osnovni cilj im je da zajedničkim snagama izađu na tržište Hrvatske.

Bila je ovo još jedna prilika da proizvođači s krajnjeg istoka Hrvatske “plavoj” Hrvatskoj prikažu svoje proizvode i možda uspostave poslovnu suradnju.

U svojoj ponudi imaju razne mesne proizvode, sireve, mlijeko, med, čajeve, džemove, prirodne sokove, voće, povrće…

– Osim Agro-klastera d.o.o., svoje proizvode uz nas su izložili i OPG Vlado Ferbežar iz Otoka sa suhomesnatim proizvodima, Torzo d.o.o. sa 100% prirodnim sokovima od jabuke te Poljoprivredna zadruga Lovas s velikim izborom vina – poručili su iz ovog županijskog poduzeća.

Bespovratna sredstva za Zagrebačku županiju Dodjela bespovratnih sredstava Za komunalne, turističke i ruralne projekte u gradovima i općinama 18 milijuna kuna