Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
U sklopu projekta “S osmijehom u školu 3”

Posao za 55 pomoćnika i pet posrednika u nastavi

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Prednost će imati kandidati koji su završili program edukacije za pomoćnika u nastavi

Brodsko-posavska županija raspisala je javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnoga komunikacijskog posrednika za rad s učenicima s teškoćama u razvoju. Poziv je raspisan u sklopu projekta pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju “S osmijehom u školu 3”, koji je prijavljen na natječaj “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III.” u okviru Europskog socijalnog fonda – Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.

Nova serija energetske obnove školskih zgrada Za obnovu sedam škola 39,5 milijuna kuna, energetska ušteda do 80 posto

Za pomoćnike u nastavi otvoreno je 55, a za stručne komunikacijske posrednike pet radnih mjesta. Najvažniji uvjet za prijam u radni odnos minimalno je završena srednja stručna sprema i zakonom propisano nepostojanje zapreka za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi. Prednost pri odabiru imat će kandidati koji su završili program edukacije za poslove pomoćnika u nastavi (najmanje 20 sati, prema minimalnim elementima programa edukacije). S odabranim kandidatima za pomoćnike u nastavi ugovor o radu na određeno vrijeme s točnim opisom poslova sklapaju škole koje su u programu.

Prijave se podnose na adresu Brodsko-posavske županije najkasnije do 12. kolovoza.

Brendiranje eno i gastro ponude Novi nositelji “Okusa graničarskog Posavlja” Na ulicama sve više pasa lutalica U županiji uskoro tri azila za napuštene životinje?