Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Hrvatska turistička zajednica osigurala je 55.000,00 kuna za ovaj projekt

Postavljene ciklo stanice diljem županije

1/3
Foto: Grad Požega
Šest lokacija u županiji sredinom studenog dobilo je svoju ciklo stanicu tj. stup koji je samoodrživ, napaja se solarnom energijom, posjeduje LED rasvjetu te time stvara i noćnu uličnu svjetiljku

Turistička zajednica Grada Požege ove je godine kandidirala na Javni poziv za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turističkim područjima prema Hrvatskoj turističkoj zajednici projekt Ciklo odmorišta Zlatne doline i time osigurala na 6 lokacija u Požeško slavonskoj županiji postavljanje ciklo stanica.

Hrvatska turistička zajednica osigurala je 55.000,00 kuna za ovaj projekt u kojem je svaka lokalna turistička zajednica participirala s 2.100,00 kuna.

Crna svinja fajferica Požeško-slavonska županija potiče uzgoj autohtone pasmine Sve više OPG-ova želi proizvoditi slavonsku fajfericu

Ciklo stanice postavljene su na zanimljivima sportskim lokacijama koje su dio Turističke zajednice Grada Požege, Turističke zajednice Grada Pakraca, Turističke zajednice Grada Lipika, Turističke zajednice Grada Kutjeva, Turističke zajednice Grada Pleternice te Turističke zajednice Općine Velika.

Šest lokacija u županiji sredinom studenog dobilo je svoju ciklo stanicu tj. stup koji je samoodrživ, napaja se solarnom energijom, posjeduje LED rasvjetu te time stvara i noćnu uličnu svjetiljku. Solarna ciklo stanica izrađena je od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete i služi za popravke bicikala na svakoj od lokacija.

u sklopu projekta 'Ulaganje u znanje' Besplatne instrukcije iz matematike!