Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
uručene nagrade

Proglašeni najbolji sportaši Sisačko-moslavačke županije

Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Sisačko-moslavačke županije
1/15
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Uručena su i posebna priznanja Ljiljani Gavranović, dugogodišnjoj zaposlenici Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ, hrvaču HK Petrinja Karlu Kodriću te Lađaricama Siska

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima županije za 2022. godinu. Najuspješnija sportašica je Nikolina Golomboš iz Karate kluba Tigar, a najuspješniji sportaš je Pavel Puklavec iz Hrvačkog kluba Petrinja. Nagrađene su i najbolje ekipe - u muškoj je konkurenciji to Hrvački klub Petrinja, a u ženskoj kategoriji stolnotenisačice Mladosti iz Petrinje. Najbolji trener je Vinko Kadečka iz Hrvačkog kluba Petrinja.

U kategoriji sportskih nada, nagrade su primili Neva Gojković iz STK Mladost Petrinja, Iva Mažar i Lina Filipović iz AK Moslavina, Marta Rožanković iz AK Sisak, Korina Klarić iz ŠKK Tigar te Franko Vujanić Balog iz KK Kondura, Tvrtko Bričić i David Matković iz ŠNK Lekenik, Dominik Vrbanac iz HK Petrinja, Kristijan Ivičić iz SK Magnum, Katjan Lukačević iz AK Sisak te Borna Klobučar iz KBK Glina. 

1/15 Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Posebnu nagradu za ekipni uspjeh mladih sportaša primili su rukometaši Siska U-11. Nagrađeni su i sportaši s invaliditetom Tomislav Perak iz Streljačkog kluba gluhih „Sluh“ iz Siska te Vera Blankenhorn iz Pikado kluba gluhih „Sluh“ Sisak. U kategoriji paraolimpijskog sporta priznanja su uručena Atletskom klubu Odisej za osobe s invaliditetom iz Kutine, a iz istog kluba nagrađeni su Ana Marija Brajdić, Erik Fabijan Kaurin, Matej Kačmarčik i Kristijan Mlinar.

Uručena su i posebna priznanja Ljiljani Gavranović, dugogodišnjoj zaposlenici Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ, hrvaču HK Petrinja Karlu Kodriću te Lađaricama Siska.

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA Dom za starije Sisak u novom sjaju nakon obnove Čeka ih nastup na državnoj smotri u travnju u Vodicama Na županijskom LiDraNu nastupilo je 79 učenika VAŽNI PROJEKTI Župan Celjak s ministrima o revitalizaciji županije