Izbornik
Naslovnica Županije
Župan u Blatu

Prvašića u Županiji više nego prošle školske godine

Nikola Dobroslavić
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenikom Joškom Cebalom i pročelnicom UO za obrazovanje, kulturu i sport Jelenom Dadić Račić obišao je prvašiće u OŠ Blato. Ova škola jedina je u Županiji koja provodi eksperimentalni program cjelodnevne škole. Dobroslavić je zaželio učiteljima puno uspjeha, svim učenicima strpljenje i spremnost na usvajanje novih znanja, a najviše veselja poželio je prvašićima kojih je ove školske godine u Blatu 32. Na području Županije upisano je 1168 prvašića, 40 više u odnosu na prošlu školsku godinu.

I ove godine učenici su u školske klupe sjeli spremni. Vlada RH financirala je udžbenike, a Županija sve radne materijale za osnovnoškolce.

NA NATJECANJU ove godine okupilo se 35 ekipa, a bilo je i najviše gledatelja do sada Održano 15. prvenstvo u kuhanju slavonskog čobanca Najbolji je čobanac ekipe Caffe bara Bato iz Slatine POVEĆANJE ukupnog broja stanovništva zabilježeno je samo u tri županije Povećanje broja stanovnika U Zagrebačkoj županiji zabilježen rast stanovništva OHBP je središnje mjesto za prijam, zbrinjavanje i obradu hitnih pacijenata, svojevrsno ogledalo bolnice kroz koje se očituje kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite Zahvalnice zaposlenicima koji su od prvog dana u OHBP-u U deset godina kroz njihove je ruke prošlo 300.000 pacijenata