Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
PROJEKT OD 5,6 MILIJUNA KUNA

Radovi u Poduzetničkoj zoni primiču se kraju

Po završetku radova poduzetnicima će na raspolaganju biti potrebna infrastruktura
Foto: Lipički compas
Preostalo je završiti dio radova na vodovodnoj infrastrukturi. Ukupna vrijednost projekta je 5,6 milijuna kuna, uz sufinanciranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 4,7 milijuna kuna.

Primiče se kraju gradnja osnovne zajedničke infrastrukture u cjelokupnoj Poduzetničkoj zoni Lipik 2. Po završetku tih radova poduzetnicima će na raspolaganju biti sva potrebna energetska, komunalna i prometna infrastruktura, što bi trebalo rezultirati privlačenjem investicija i otvaranjem novih radnih mjesta na području Grada Lipika.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije za svih 8 osoba JAVNI RADOVI Osmero Kutinčana uređivat će i čistiti grad

Trenutačno je u provedbi ugradnja betonskih rubnika za pješačke staze i predviđena parkirališna mjesta uz buduću cestu, što se planira završiti najkasnije do polovice ovog mjeseca.

Nakon toga će se nastaviti s pripremom kolničke konstrukcije kako bi se ona propisno pripremila za završno asfaltiranje, za koje se predviđa da će biti gotovo krajem rujna.

U Općini Dubrava velik broj stanovnika uskoro bi trebao dobiti vodu Dugoočekivani radovi U realizaciji je najveći projekt u povijesti Dubrave: Stižu 53 kilometra nove vodovodne mreže i besplatni priključci

Preostalo je završiti dio radova na vodovodnoj infrastrukturi.

Ukupna vrijednost projekta je 5,6 milijuna kuna, uz sufinanciranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 4,7 milijuna kuna.