Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
DAN OPĆINE GORNJI BOGIĆEVCI

Realizirali sve planirane projekte, najavili i nove

Foto: Brodsko-posavska županija
Dan općine obilježen je i polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenobilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu

U Gornjim Bogićevcima svečano je obilježen Dan općine. Svečano obilježavanje počelo je svetom misom, a nastavljeno polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu i biste prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana.

ŽUPAN PRIMIO KANUISTICU Vanesa Tot ispunila svoj san, ide na Olimpijske igre u Tokio

U skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama, u Hrvatskom seljačkom domu održana je prigodna svečanost na kojoj je načelnik Općine Gornji Bogićevci Pavo Klarić okupljenima predstavio realizirane projekte i najavio nove. Zalaganjem predstavničke i izvršne vlasti realizirani su planirani projekti i nastavljena izgradnja komunalne i društvene infrastrukture.

Svečanom obilježavanju u ime Brodsko-posavske županije nazočio je župan Danijel Marušić, koji se tom prilikom osvrnuo na povećanje izvornih proračuna jedinica lokalne samouprave.

Ministri Fuchs i Marić na radnom sastanku u Brodsko-posavskoj županiji Brodsko Sveučilište treba biti originalno kako bi privuklo studente iz cijele Hrvatske

– Sva ta sredstva mogu se usmjeriti prema projektima, pogotovo europskim projektima. Ja sam uvjeren da će gospodin Klarić upravo tako i nastaviti, s europskim projektima, i da će imati puno ulagača u općinu, tako da vjerujem da ovu općinu čeka svijetla budućnost – rekao je Marušić.

U sklopu obilježavanja Dana općine Šahovski klub Bedem organizirao je turnir u šahu, dok su nogometaši Slobode odigrali prijateljsku utakmicu sa susjednom Slavijom iz Starog Petrova Sela.