Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Dan otvorenih vrata tvrtke FED

‘S novim pogonom više ćemo se okrenuti svijetu’

Tvrtka FED
Foto: Zagrebačka županija
Novi pogon vrijedan je 12,5 milijuna, a iz fondova EU stiglo je 4,03 milijuna

Tvrtka FED, specijalizirana za tisak velikih formata, nedavno se preselila iz Stupnika u Rugvicu pa je nakon preseljenja iskoristila priliku da otvori svoja vrata svim zainteresiranima. U Rugvici je, naime, FED po principu greenfield investicije sagradio proizvodni pogon u što je, zajedno s nabavom opreme, uloženo 12,5 milijuna kuna, od čega je bespovratnih 4,03 milijuna kuna, na natječaju “Kompetentnost i razvoj malog i srednjeg poduzetništva”, dobiveno iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Voće Iz fondova EU Učenici osnovnih i srednjih škola jednom tjedno dobit će besplatne zdrave obroke

– Danom otvorenih vrata simbolično označavamo završetak jedne i početak nove priče. Ovaj će nam pogon biti i dobra podloga da se više otvorimo prema svijetu, da pokažemo da se i u Hrvatskoj može i treba razvijati proizvodnja – kaže Davor Ferdebar, direktor FED-a.

Njegovu tvrtku, u sklopu Dana otvorenih vrata, obišao je i župan Stjepan Kožić rekavši da raduje što je europski novac povučen uz konzultantske usluge Regionalne razvojne agencije.

Novi portal Novi portal Jednim klikom miša možete doznati sve što želite o svom gradu ili općini Novi rendgen Ivanić-Grad Dom zdravlja dobio najmoderniji rendgen