Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
puno zabavnih sadržaja

Slavonski Brod vas poziva na svečani početak Adventa i Božićne bajke

Foto: Grad Slavonski Brod
Vikendom će se u Tvrđavi organizirati i razni zabavni programi za najmlađe sugrađane, pa se tako u nedjelju, 2. prosinca 2018. u 15,00 očekuje mađioničar

Grad Slavonski Brod ovim putem poziva sve građanke i građane da u subotu, 1. prosinca 2018. u 17,00 sati dođu na Trg Ivane Brlić Mažuranić gdje će se svečanim paljenjem prve adventske svijeće obilježiti početak Došašća.

U prigodnom svečanom programu na glavnom gradskom trgu sudjelovat će Hrvatsko pjevačko društvo "Davor" i crkveni zborovi. Uz početak Adventa, u subotu 1. prosinca službeno započinje i ovogodišnja božićna bajka te Božićni sajam na glavnom gradskom trgu u sklopu kojeg će, kao i ranijih godina, građanima biti na raspolaganju i klizalište.

23. Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva Katarinski sajam U Brodu više od 250 izlagača iz četiri zemlje

Sve posjetitelje Božićne čarolije na glavnom gradskom trgu i ove godine očekuje bogat zabavni program. Tako se već u nedjelju 2. prosinca 2018. u 19,00 sati na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić održava koncert Glazbenog sastava Libreto. T

ijekom idućeg tjedna održat će se i koncerti TS Evergreen, Dominik&CO te različiti dječji programi, koncerti i predstave. U petak, 14. prosinca održat će se koncert Nole, a u subotu 15. prosinca nastupa i Kićo Slabinac. U petak 21. prosinca na glavnom gradskom trgu će se održati i predstava na ledu Klizačkog kluba Medo. Kao i ranijih godina, u sklopu programa Božićne bajke, mališane će na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić darivati i Sveti Nikola te Djed Božićnjak.

Marko i Anja Vuković Lakše do prve nekretnine 'Dosta smo bacali novac, ovako ćemo barem imati svoj stan'

Uz Trg Ivane Brlić – Mažuranić, program ovogodišnje Božićne bajke odvijat će i u prostoru brodske Tvrđave pokraj Kapelanovog stana, gdje je organiziran prigodan program i klizalište za najmlađe Brođane. Riječ je o tvz. sintetičkom klizalištu od 40 kvadrata na kojem će mališani moći sigurno i stabilno klizati.

Vikendom će se u Tvrđavi organizirati i razni zabavni programi za najmlađe sugrađane, pa se tako u nedjelju, 2. prosinca 2018. u 15,00 očekuje mađioničar.

Kada je riječ o klizalištu na glavnom gradskom trgu, kao i ranijih godina ono će raditi od ponedjeljka do četvrtka od 11.00 do 22.00 sata, a petkom, subotom i nedjeljom od 11.00 do 23.00 sata. 

Dakle, puno zabavnih sadržaja za sve koji i ove godine dođu na glavni gradski trg i uživaju u Božićnoj bajci.

Program Božićne bajke 2018.

Advent u Splitu Nakon Zagreba raskošni Advent najavio i Split Splićani pozivaju goste na besplatni bakalar i fritule