Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Pripreme za izbor za Miss Hrvatske

Spoj lijepih djevojaka i prirodne baštine

Foto: Sisačko-moslavačka županija
Četrnaest ljepotica pripremalo se u Sisačko-moslavačkoj županiji za finalnu večer 31. kolovoza u Malom Lošinju

Četrnaest djevojaka izborilo je na svojim županijskim natjecanjima plasman na izbor ljepote Miss Hrvatske za Miss svijeta, a tko će ponijeti tu laskavu titulu, znat će se na finalnoj večeri 31. kolovoza na trgu Malog Lošinja. Za samu finalnu večer pripremale su se, pak, u Sisačko-moslavačkoj županiji. Snimale su modne fotografije i filmske razglednice s prekrasnih lokacija u županiji, gdje je vidljiv spoj zeleno-plave Hrvatske.

Energetska obnova školskih objekata kojima upravlja županija Uz uštede energije, bit će ugodniji boravak učenika i nastavnika

Čestitke za ulazak u finale Miss Hrvatske svim je djevojkama uputio sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, koji je osobno i u ime županije poželio dobrodošlicu i pružio podršku gošćama.

Finalistice su se predstavile, kako sebe, tako i županiju iz koje dolaze te istaknule ono najljepše što imaju u svome kraju.

Tijekom priprema djevojke će se natjecati u kategorijama Sport&Fitness, TopModel, Multimedija, Talent i Intervju u kojima će ih mentori ocjenjivati te će se pobjednice svojih kategorija direktno plasirati u super finale. Među mentorima će biti Tihana Harapin Zalepugin, Zoran Škugor, Davor Garić, Sanja Miler, Tea Bulić i MBS studio.

– Posebno sam sretna i ponosna što uspješno sa svojim timom šestu godinu zaredom vodim ovaj izbor te što spajanjem zelene i plave Hrvatske nastojimo prezentirati ono najljepše što imamo u Hrvatskoj – poručila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatska.

Oštećena cesta kroz Donje i Srednje Mokrice Sad sanacija, a nagodinu potpuna rekonstrukcija Priznanje za suradnju uz Dan općine Hrvatska Dubica Županija će obnoviti i zgradu Osnovne škole Ive Kozarčanina